Thuis ProductenHet schot van de roltransportband het vernietigen machine

Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte

Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte
Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte

Grote Afbeelding :  Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KNNJOO
Certificering: CE
Modelnummer: KJ7-08
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: $3240~$5680
Verpakking Details: container, 40HQ
Levertijd: 45~60 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 10 reeksen per maand

Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte

beschrijving
Netheid: Sa.2.5~3.0 Kleur: Aangepast
Macht: 380/400/440V Garantie: 1Year
Macht: Aangepast
Hoog licht:

De horizontale Industriële Geschotene Zandstraler van het Voersysteem

,

550mm Hoogte Industriële Geschotene Zandstraler

,

440V transportband Geschotene het Vernietigen Machine

Oppervlakte Ononderbroken Behandeling 700mm Industrieel Geschoten Transportbandtype KJ22 RFQ van de Zandstralerrol

 

Ononderbroken de Transportband van de Behandelingsrol Geschotene het Vernietigen Machinebeschrijving

Rol-door schot het vernietigen heeft de machine uiterst hoge functionele kenmerken. Het materiaal vervoerden de staalstructuur of het staal aan de uitwerpingsstreek in de schoonmakende machineruimte door elektrisch gecontroleerd vervoerend rol met regelbare snelheid. De oppervlakte van het staal kan door krachtige projectielen van verschillende richtingen in het materiaal worden geraakt en worden gewreven, dat de oxydeschaal kan zijn, laag roesten en de vlekken op de oppervlakte van het staal worden schoongemaakt. Na de behandeling, kan de oppervlakte van het staal meer vlot worden. Het behandelde staal kan door de schoonmakende tunnels aan beide kanten van de openluchtingang en de uitgang worden leeggemaakt.

Rol-door schot het vernietigen wordt de machine hoofdzakelijk gebruikt om de oppervlakte van de gelaste constructies van de staalstructuur, h-Stralen, staalplaten en andere types van staal schoon te maken en te versterken. Omvatten de algemeen gebruikte industrieën auto's, tractoren, hoofdzakelijk motoren, en kleppen, omdat dit materiaal de oppervlakte van de werkstukken kan snel schoonmaken om hun afwerking te verbeteren, daardoor verbeterend de deklaagkwaliteit van de werkstukken, die door vele werkstukverwerkende industrie wordt ingestemd met.

Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte 0Het horizontale Type van de Zandstralertransportband van het Voersysteem Industriële Geschotene 550mm Hoogte 1

Technische Gegevens

model Rb 600G Rb 1000G Rb 1500G Rb 2000G Rb 2500G Rb 3000G
Inhambreedte (mm) 700 1100 1600 2200 2600 3300
Inhamhoogte (mm) 550 550 550 550 550 550
Verwerkingssnelheid (m/min) 1.0-2.3 1.4-2.4 1.0-2.3 0.8-2.5 1.0-3.0 0.8-2.5
Aantal geschotene zandstralers 4 4 4 4/6 6/8 6/8
Kies geschotene zandstralermacht (kW) uit 5.5/7.5 11 11/15 11/15 11/15/18.5 11/15/18.5
Rolafstand (mm) 800 650 650 800 800 800
Facultatieve rolafstand (mm) 400 400 400 400 400 400

 

Na het geschotene het vernietigen proces van het geschotene schoonmakende apparaat, kan het werkstuk nog door schoten worden behandeld en moet worden verwijderd. Het hulpmiddel voor het schoonmaken het geschotene vernietigen is een roterende borstel, stevig vast op het verwisselbare borstelhandvat.

Geschoten schoonmakend apparaat

om het geschotene vernietigen op de lange delen te vermijden, borstelt de roterende borstel zacht het gebruikte schuurmiddel van de oppervlakte van het werkstuk en borstelt het in een speciaal ontworpen groef. De groef is uitgerust met een schroeftransportband om het middel terug te sturen. Om te recycleren. om de positie van de borstel en schroef vaste transportband te houden, wanneer de werkstukken van verschillende grootte het geschotene vernietigen zijn, is de roterende borstel en schroeftransportband beide reeks op hetzelfde regelbare kader. Het kader kan manueel of automatisch worden aangepast. Binnen de vereiste hoogtewaaier, moet de aanpassingsafstand minder dan 5mm zijn. Tot slot zal het overblijvende middel op het werkstuk met een ventilator worden schoongemaakt, die op hetzelfde kader geïnstalleerd is, en een hoge drukventilator wordt gebruikt om het overblijvende materiaal weg te blazen--

Het laden en het leegmaken
In het basismateriaal, worden de ingang en de uitgang van de roltransportband aangedreven door de centrale aandrijving van de geschotene het vernietigen machine. om efficiency te verbeteren kan een afzonderlijke aandrijvingseenheid worden geïnstalleerd, en de frequentieconvertor in bijlage is automatisch ook gesynchroniseerd.

Als het gebogen werkstuk het geschotene vernietigen is geweest, maar kan niet grondig door de roterende borstel worden schoongemaakt en het zuiveringspunt, wordt het geadviseerd om een langere inzameling spoor en recyclingstransportband te gebruiken helpen ervoor zorgen dat het schot door het materiaal kan worden gerecycleerd.

Door een horizontaal voersysteem te installeren, kan de efficiency in menig opzicht worden verbeterd. En het horizontale het voeden systeem kan op de zagende/boorproductielijn samen met de geschotene het vernietigen machine worden geïnstalleerd.
De meeste roltransportband geschotene het vernietigen machines zijn uitgerust met ronde schoten (de schoten uit gegoten staal of het rond gemaakte staal snijden schoten). De korrels reizen rond het materiaal en verwijderen onophoudelijk verontreinigende stoffen.

om een goed geschoten het vernietigen effect te verkrijgen, is een evenwichtige combinatie nieuwe en oude schoten noodzakelijk. De fijnere die schoten in het mengsel worden gebruikt zijn zeer belangrijk om dezelfde geschotene het vernietigen dekking op de oppervlakte van het werkstuk te verzekeren, en de ruwere schoten zijn ook zeer belangrijk om de oxydeschaal te verwijderen.

Het gebruik van het correcte geschotene materiaal is vooral belangrijk voor het geschotene het vernietigen proces om een goed geschoten het vernietigen effect te verzekeren

Het volgende is de gebruiksgids:

Voor ruwe machinaal bewerkte werkstukken (zoals dikke plaatprofielen), gebruik een ruwer geschoten mengsel (staal geschotene grootte S390 en hierboven)
Gebruiks fijne geschotene mengsels (staal geschotene grootte S330 en hieronder) voor het beëindigen van werkstukken (b.v. dunne metaalplaten)

collectieve filosofie

Innovatie: De ononderbroken de het productinnovatie en verbetering zijn ons eeuwig thema

Het bedrijf heeft een groep elites in de geschotene het vernietigen machine en de gietende machineindustrieën verzameld, een professioneel R&D-geabsorbeerd geïntroduceerd team gevormd, en verteerde geavanceerde technologieën en processen in binnen- en buitenland, en ontwikkelde zich opeenvolgend om geschotene het vernietigen machines en de hoge snelheidsbar schoot het vernietigen machines. De pillenmachine lost de huidige situatie van de binnenlandse standaarddelenindustrie zonder op geschotene het vernietigen machineverrichting, en de onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden zijn op het geavanceerde niveau van de binnenlandse industrie.

Kwaliteit: De uitstekende kwaliteitsborging is de terugkeer van onze loyaliteit aan klanten

De hoge normen, de strenge eisen, en de uitstekende kwaliteit zijn onze kwaliteitsconcepten. Het bedrijf volgt strikt de nationale normen en vereist strikt het systeem voor kwaliteitscontrole van de grondstof die de fabriek ingaan aan het proces van de productverkoop. Het dringt op het winnen van de markt door reputatie en het streven van naar ontwikkeling door kwaliteit aan. Voer en pas de merkstrategie om „een merk met kwaliteit te bouwen, en een merk met de dienst uit toe“ te verbeteren.

De dienst:

De vrije technische ondersteuning is onze constante verplichting aan gebruikers

Welke klanten vereisen zijn wat wij ernaar streven om te creëren, en de klantentevredenheid is wat wij altijd achtervolgen. Het bedrijf is gebaseerd in Qingdao die, die en volledig regionale talentenvoordelen en middelvoordelen onder ogen zien selecteren, klanten voorzien van rendabele producten, en partners op lange termijn vormen met klanten. Realiseer gezamenlijk de stabiele en duurzame ontwikkeling van de onderneming.

Het bedrijf hangt de people-oriented beheersfilosofie aan, neemt de dienst als kern, en is vastbesloten om klanten van technische ondersteuning zonder onderbreking en globale in de geschotene vernietigende machinesindustrie te voorzien.

Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Amber

Tel.: 0086 13656393699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)