Thuis ProductenHet schot van de roltransportband het vernietigen machine

Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek

Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek
Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek

Grote Afbeelding :  Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek

Productdetails:
Plaats van herkomst: QINGDAO, CHINA
Merknaam: KNNJOO
Certificering: CE/ISO9001
Modelnummer: Aangepast
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Naakt, Windend met rekfilm
Levertijd: 45 HET WERKdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 30 reeks per maand

Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek

beschrijving
Reductiemiddel: Tai Lung Group Reducer Ontploffingswiel: Direct-koppelt Ontploffingswiel
stofcollector: Donaldson-de collector van het filterstof De raad van de kamerwacht: Zweden ingevoerde HADOX
Hoog licht:

10dB staal Plaat Geschotene het Vernietigen Machine

,

Hoekstaal Plaat Geschotene het Vernietigen Machine

,

10dB auto het vernietigen machine

Roltransportband Type Geschoten het Vernietigen de Ontploffingswiel van de Machine direct-Koppeling voor Staalstructuur het Schoonmaken

 

De Q6915-de rollijst van de staalplaat door geschotene het vernietigen machine moet schot uitvoeren die en van de staaloppervlakte vernietigen derusting en een beschermende inleiding toepassen, zodat na het staal vooraf wordt door en schot behandeld die vernietigen derusting, de corrosieweerstand van het product en de metaalcomponenten kunnen worden verbeterd, en de moeheidsweerstand van de staalplaat breidt zijn levensduur uit. Tegelijkertijd, kan het de staat van het proces van de staaloppervlakte optimaliseren, dat voor het knipsel en precisieblanking van de CNC snijmachine bevorderlijk is. Het is geschikt voor oppervlakte derusting, lassende slakken en spanning, het schilderen, enz. van staalplaten, profielen en structurele delen. Het gemeenschappelijke staal zoals hoekstaal, het kanaalstaal, de I-Straal, enz. kunnen door staalplaat door geschotene het vernietigen machine worden verwerkt.

Voordeel  
1.Wide toepassing, gemakkelijk te installeren en te gebruiken.  
2.Customized.Meet uw behoeften.  
3.Good stabiliteit. Laag mislukkingstarief (technische rijpheid, technische precipitatie, vaardigheidsarbeiders)  
4.Exquisite verschijning (rijpe ambacht)  
5.Large fabrieken. Snelle levering.  
6.Strict kwaliteitscontroleafdeling.  
7.Factory het directe verkopen met concurrerende prijs.  
8.Over de productieervaring van 10 jaar.  
9.Professional ontwerpteam om u te dienen.  
10.Main de elektrocontrole sysytem keurt internationaal merk goed.  
11.CE het certificaat verzekert u onze kwaliteit.

De belangrijkste functionele componenten van deze machine maken ruimte schoon, die rollijst, geschoten het vernietigen apparaat, geschoten omloopsysteem (met inbegrip van hijstoestel vervoeren, separator, schroeftransportband en het vernietigen pijpleiding), stofverwijdering, elektrocontrole en andere componenten (zie algemeen beeld).

1. Schoonmakende ruimte

(1) structureer de schoonmakende kamer is een plaattype doosvormige lassenstructuur met hoge capaciteit. De binnenmuur van de kamer is gevoerd met een slijtvaste beschermende plaat. De reiniging wordt uitgevoerd in een gesloten kamer.

A. de slijtvaste beschermende plaat beschermt de kamermuur tegen schuring en verlengt de levensduur van de kamer.

B. Maak volledig gebruik van de projectile reactiefunctie blijven de oppervlakte van het werkstuk effectief raken, dat voordelig is om de de het schoonmaken kwaliteit en efficiency te verbeteren.

C. Er is een ruime onderhoudsdeur op de schoonmakende ruimte, die voor behoud en vervanging van binnen dragende delen geschikt is. Een schakelaar van de veiligheidskoppeling is geïnstalleerd boven de deur. Het geschotene het vernietigen apparaat kan slechts zijn begonnen nadat de deur wordt gesloten.

D. De slijtvaste beschermende plaat in de schoonmakende ruimte wordt vastgebout met slijtvaste dekking-gietende noten om het hoofd van de bout tegen schade te beschermen en gemakkelijk te demonteren en te vervangen.

E. De inham en de afzet van de schoonmakende ruimte zijn uitgerust met verzegelde schotten om een beter het verzegelen effect te handhaven.

(2) pas, gebruik en handhaaf veiligheid aan

A. de geschotene het vernietigen binnenwachtplaten en de gegoten noten zijn kwetsbare delen. Controleer hun slijtage vóór verrichting en vervang hen op tijd om schade aan de kamermuur te verhinderen. Wanneer het installeren van wachtplaten, besteed aandacht aan het verlaten van geen hiaat bij de verbinding.

B. De rubberdiewachtplaat voor het schoonmaken van de binnenverbinding wordt gebruikt is een kwetsbaar deel. Indien beschadigd, zou het moeten worden vervangen en worden hersteld op tijd om projectielen en stof te verhinderen te morsen.

c. Tijdens het werk, wordt de deur op om het even welk deel nooit toegestaan om worden geopend, en de rubberdiewacht voor het schoonmaken van de binnenverbinding wordt gebruikt mag niet worden geopend of worden verwijderd.

d. Wanneer u de schoonmakende ruimte voor behoud en aanpassing van diverse delen moet ingaan, moet u de voeding afsnijden en van het een lijst maken voor waarschuwing.

2. Het vervoeren van rol

De vervoerende rollijst is verdeeld in het voeden van mechanisme, voedend rollijst, lossend rollijst, leegmakend mechanisme, het leegmaken grensapparaat, enz. De rollijst keurt verminderde rol goed en bij een bepaalde hoek schuin geplaatst, zodat de schoongemaakte pijp (de frequentiecontrole kan worden gebruikt) kan vooruit worden geroteerd.

(1) structuur

A. Het het voeden mechanisme wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het voeden. Het bestaat uit een het voeden kader, een draaiend kader, een gidswiel, een trekstang, een cilinder voor voor en achterbeweging van het kader, en een het draaien cilinder. Zet manueel het werkstuk op het draaiende kader, de cilinderbewegingen om het kader aan de ladingspost, en de draaiende cilinderhandelingen vooruit en achteruit naar voren te schuiven om het draaiende kader te trekken om het werkstuk in de verminderde rol van de het voeden rol te doen afwijken, en het werkstuk roteert vooruit. Na zich volledig het terugtrekken van de ladingspost, leidt het kader de cilinder afwisselend, de kaderwinst tot de originele positie en de cilinderbewegingen, de tribunes van het tikkader omhoog, en de bovengenoemde verrichtingen worden herhaald.

B. Binnen en uit is de rollijst hoofdzakelijk voor het vervoeren van het werkstuk. Het is samengesteld uit steunen, drijfmechanismen, rollen en andere mechanismen, en zijn vervoerende snelheid kan worden aangepast volgens moet de continuïteit verzekeren van het schoonmaken.

C. Het het leegmaken mechanisme wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het leegmaken. Het bestaat uit het leegmaken van kader, die kader draaien, die cilinder etc. draaien. Na het schoonmaken, beweegt de uitlopersstaaf en raakt vooruit de lossingsbeperker, en de de cilinderactie van de lossingsomzet drijft het omzetkader om het werkstuk uit de de kegelrol van de lossingsrol te draaien.

(2) aanpassing en gebruik

A. De meeste mislukkingen van de rollijst worden veroorzaakt door bovenmatige lading. De lading moet strikt worden gecontroleerd, en het is strikt verboden om staal en werkstukken op de rollijst te stapelen.

B. Het het uitglijden fenomeen komt wanneer het vervoeren van het werkstuk voor, dat over het algemeen door mechanische botsing wordt veroorzaakt. Controleer of het met de muur van de kamer, enz., in botsing komt en op tijd problemen oplost.

3. Hijstoestel

(1) structuur

Deze machine wordt vervaardigd met Zwitserse GF-technologie.

A. De hijstoesteldekking wordt gebogen in vorm.

B. De hogere en lagere riemschijven van dezelfde diameter van het hijstoestel keuren de ribben, de wielplaat en de hub goed om een veelhoekige structuur te vormen om wrijving te verbeteren te vermijden en uitglijdend, het leven van de riem uit te breiden.

C. open de dekking op middenshell van het hijstoestel voor reparatie en vervang de vultrechter en de overlappingsriem.

D. open de dekking op lagere shell van de lift om de stagnatie van het bodemprojectiel te elimineren.

E. pas de bouten aan beide kanten van hogere shell van het hijstoestel aan om de trekkrachtplaat te drijven zich om de strakheid van de hijstoestelriem op en neer te bewegen te handhaven.

F. De hogere en lagere katrollen keuren buiten sferische kogellagers met vierkante zetels goed, die kunnen worden aangepast wanneer automatisch onderworpen aan trilling en effect, met goede het verzegelen prestaties.

(2) aanpassing en gebruik

A. Wanneer de riem tijdens de verrichting van het hijstoestel uitglijdt, pas het spannende apparaat of de controle aan of het hijstoestel overbelast is.

B. pas de bouten aan beide kanten van hogere shell aan om de trekkrachtplaat te drijven zich om de strakheid van de riem op en neer te bewegen te handhaven.

C. De strakheid en verzakt van de aandrijvingsketen van het hijstoestel zou moeten 2%-4% van de centrumafstand van de tand zijn.

4. Separator

(1) structureel principe

Deze separator wordt gemaakt met Zwitserse GF-technologie. Het is hoofdzakelijk samengesteld uit transmissiemechanisme, de scheidingsapparaat van de schroeftransportband, enz. Het heeft een scheidingsfunctie in twee stadia (een mengsel van projectielen en het stof van het roestzand). Het mengsel van het korrelstof wordt verzonden naar het bovenste gedeelte van de separator door de lift om het mengsel van het korrelstof gelijk te verdelen, en een gordijn wordt gevormd door de naad, zodat de luchtstroom door het gordijn in de richtingsloodlijn aan de stroomrichting van het gordijn overgaat om het korrelstof te wassen. Het mengsel van projectielen en de afvalmaterialen vallen in verschillende kanalen volgens hun soortelijk gewicht, en de zuivere en gekwalificeerde projectielen gaan de vultrechter voor gebruik door de geschotene het vernietigen machine in. Het niet-gesorteerde mengsel stroomt in het hijstoestel en is re-gescheiden; het fijne stof wordt gezogen in het systeem van de stofverwijdering, en de gezuiverde lucht wordt gelost in de atmosfeer, en het corpusculaire stof wordt gevangen en verzameld.

(2) aanpassing en gebruik

a. Pas behoorlijk het hiaat van elke aanpassingsplaat aan om de eenvormige stof van het gordijn te controleren en het beste scheidingseffect te verkrijgen.

b. Er is een de aanpassingsplaat van het luchtvolume bij de verbinding van de luchtafzet van de separator en de pijp van de stofcollector, die aan een aangewezen positie moeten worden aangepast om ervoor te zorgen dat de nuttige projectielen niet in de afvalemmer worden gelaten vallen.

c. De gekwalificeerde projectielen gaan de vultrechter door de separatorzeef die in, effectief de ingang van grotere materialen blokkeren en de veilige exploitatie van het geschotene het vernietigen apparaat verzekeren.

5. Het mechanisme van de pillenlevering

De pijpleiding van de pillenlevering wordt gecontroleerd door een pneumatische poort. Zijn stroom kan worden gecontroleerd.

6. Schroeftransportband

(1) structuur

A. Gebruik het reductiemiddel van het wormtoestel van Hangzhou-Reductiemiddelenfabriek.

B. Er is een dekkingsplaat voor onderhoud op de schroeftransportband.

C. Het buiten sferische kogellager met vierkante zetel wordt goedgekeurd, die automatisch kan aanpassen wanneer onderworpen aan trilling en effect, en heeft goede het verzegelen prestaties.

(2) aanpassing en gebruik

A. de bovenmatige projectielen in de groef van de schroeftransportband zullen de beginnende torsie verhogen, en de materiaalmislukking zou op tijd moeten worden geëlimineerd.

B. De schroefschacht zou buigzaam na installatie moeten roteren, en er zou moeten zijn geen het blokkeren met de schroef die groef vervoeren.

7. Geschoten het vernietigen apparaat

Introducerend de Amerikaanse PANGBORN-technologie, het gebogen blad geschotene vernietigen van QH400 enig-schijf machinaal door ons bedrijf, wordt de belangrijkste schachtcantilever gesteund op de huisvesting, heeft lage trilling en goed saldo. Het is de meest geavanceerde geschotene het vernietigen machine op hoog niveau vandaag in China. Vergeleken met rechte bladen, heeft het de volgende voordelen:

(1) Projectile uitwerpingssnelheid kan met 30% worden verhoogd;

(2) verhoging het schoonmaken efficiency door 40%;

(3) lawaaivermindering 8-10dB;

(4) lange levensduur van slijtagedelen;

(5) het is eenvoudig en geschikt om het blad te vervangen.

Aanpassing en gebruik

A. aanpassing van de projectile riem (verwijs naar het beeld in bijlage): Plaats eerst het werkstuk in het projectile riemgebied en sluit de projectile poort, tegenhouden de roltransportband, open slechts het het vernietigen apparaat, zet manueel een kleine hoeveelheid projectielen in de stroom het vernietigen buis, en wacht op het het vernietigen apparaat na het tegenhouden van de omwenteling, controleren of de positie van het te werpen werkstuk aangewezen is, en als het niet ideaal is, test de hogere en lagere afbuigings richtingkokers om indien nodig te bepalen.

B. De ongelijke slijtage van de drijvende kracht zal de hoge snelheid maken die geschotene zandstraler roteren streng trillen, zodat controleert de slijtage van de bladen vóór elke verschuiving. Als het blad diepe groef of half versleten lijkt, vervang het blad. Alle bladen moeten in paren worden vervangen en symmetrisch. Het gewichtsverschil tussen de twee bladen is niet meer dan 5g, en de ongelijke torsie is minder dan 1250g·mm. Vervang het blad.

C. Wanneer er een diepe groef binnen de richtingkoker is, wordt het venster van de richtingkoker gedragen weg door ongeveer 10mm en dan vervangen (verwijs naar het cijfer).

D. vervang de het werk oppervlakte van het pillenwiel als het meer dan 3mm draagt.

E. Als de beschermende plaat van de geschotene zandstralerdekking streng wordt gedragen, zou het moeten worden vervangen op tijd om de dekking worden opgesplitst te verhinderen.

F. Controleer de lezing van de ampèremeter, zou het op de juiste projectile stroom moeten wijzen.

G. Wanneer het geschotene het vernietigen apparaat niet volledig ophoudt roterend of de voeding afsnijdt, wordt het niet toegestaan om de geschotene het vernietigen apparatendekking te openen.

8. Het systeem van de stofverwijdering

Een volledig ventilatie en van de stofverwijdering systeem kan door de combinatie de pijpen van de stofverwijdering, stofcollectoren, ventilators en luchtleidingen voor deze machine worden gevormd.

Er zijn de aanpassingspoorten van het luchtvolume bij het kamerlichaam en de luchtafzet van de separator, en het luchtvolume kan volgens de daadwerkelijke situatie worden aangepast. Het het werk principe, de belangrijkste technische prestatiesparameters, de installatie en het zuiveren en de verrichting en de onderhoudsinstructies van de FSB56-stofcollector worden getoond in het handboek van de stofcollector.

Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek 0

Het Staal van de lawaaivermindering 10dB het Plaat Geschotene het Vernietigen staal van de Machinehoek 1

Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Sherry

Tel.: 13012418506

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)