Thuis ProductenHet schot van de roltransportband het vernietigen machine

440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu

440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine

440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine
440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine 440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine 440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine 440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine

Grote Afbeelding :  440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine

Productdetails:
Plaats van herkomst: QINGDAO, CHINA
Merknaam: KNNJOO
Certificering: CE/ISO9001
Modelnummer: Aangepast
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Naakt, Windend met rekfilm
Levertijd: 45 HET WERKdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 30 reeks per maand

440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine

beschrijving
Netheid: Sa 2.5~3.0 Kleur: Aangepast
Macht: 380/400/440V Garantie: 1 jaar
Reductiemiddel: Tai Lung Group Reducer Ontploffingswiel: Direct-koppelt Ontploffingswiel
stofcollector: Donaldson-de collector van het filterstof De raad van de kamerwacht: Zweden ingevoerde HADOX
Hoog licht:

440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine

,

Pas door Industriële Geschotene het Vernietigen Machine

,

440V staal pijp geschotene het vernietigen machine

Het Type van roltransportband Pas door Type Geschoten het Vernietigen de Ontploffingswiel van de Machine direct-Koppeling voor Staalplaat het Schoonmaken

 

Roltransportband geschotene het vernietigen machine

 

Tijdens het het schoonmaken proces van de rol type geschotene het vernietigen machine, verzendt de elektrisch gecontroleerde regelbare snelheid die rollijst vervoeren de staalstructuur of het staal in het uitwerpingsgebied van de schoonmakende machineruimte. De oppervlakte van de rol type geschotene het vernietigen machine wordt onderworpen aan verschillende gecoördineerde richtingen. De sterke en dichte projectile stakingen en de oneffenheden, zodat de oxydeschaal, de roestlaag en het vuil op het snel weg zullen vallen, zullen en de oppervlakte van het staal een vlotte oppervlakte met een bepaalde ruwheid krijgen. De roltransportband wordt schoongemaakt door de rol het vernietigen machine aan beide kanten van openlucht. De projectielen en het roeststof die op het staalmateriaal vallen worden geblazen door het zuiveringsapparaat. Het gelaten vallen mengsel van het korrelstof wordt vervoerd door de terugwinningsschroef aan de kamertrechter, en de verticale en horizontale schroeftransportband wordt verzameld bij het lagere deel van het hijstoestel, en aan de rollijst dan opgeheven. In de separator op het bovenste gedeelte van de type geschotene het vernietigen machine, vallen de gescheiden zuivere projectielen in de separatorvultrechter voor recyclingsgebruik. Het stof tijdens het geschotene vernietigen van de rol-type geschotene het vernietigen machine wordt wordt geproduceerd verzonden naar het systeem van de stofverwijdering door de uitlaatpijp, en de gezuiverde lucht wordt gelost in de atmosfeer, en het corpusculaire stof dat wordt gevangen en verzameld.
Het verschil tussen de h-Type roltransportband geschotene het vernietigen machine en de de roltransportband van G en HD-type geschotene het vernietigen machines is dat de installatie van het geschotene het vernietigen apparaat schuin aan de richting van het werkstuk binnen het materiaal is.

Dit installatiehoek het plaatsen van de geschotene zandstraler kan perfect geschoten het vernietigen effect, vooral verzekeren geschikt voor lassenstructuren, vlam scherpe delen of andere complexe geprefabriceerde delen met een basis.

Het kleinere materiaal kan uitstekende het schoonmaken resultaten voor kleinere structurele delen, vooral vlam scherpe delen, zelfs met slechts 4 geschotene schuin geïnstalleerde zandstralers opleveren. Het grotere materiaal kan minstens 8 geschotene zandstralers en tot 16 geschotene zandstralers fundamenteel installeren.

Roltransportband worden de geschotene het vernietigen machines voor bouw gewoonlijk gebruikt om gelaste structurele die delen te verwerken van pre-schot het vernietigen materialen worden gemaakt. Door een facultatief geschoten het vernietigen apparaat toe te voegen, kan de bouw geschotene het vernietigen machine als „universele geschotene het vernietigen machine“ voor metaalplaten, profielen en gelaste structuren worden gebruikt.

De verwijderingseenheid van het patroonstof
Tijdens het geschotene vernietigen van het werkstuk, roest en oxyde zal de schaal en het gebroken geschotene stof (of fijne poeder) zich beginnen te vormen. Het fijne poeder is gescheiden in de geschotene schoonmakende agent, die volgens verschillende types en grootte van geschotene media kan worden aangepast. De patroontype stofcollector die de noodzakelijke druk produceert is geïnstalleerd op de bovenkant van Rb 600, Rb 1000 en Rb 1500, terwijl de grote machines boven Rb 2000 naast de geschotene het vernietigen machine worden geïnstalleerd.

De effectseparator in de de filtereenheid van het filterelement niet alleen verzekert ook de scheiding van het ontbonden fijne poeder die (het filterelement beschermen tegen onnodige slijtage), maar als een vonken dovend apparaat verklaard, dat één van de elementen is die tot de totstandbrenging van de ATEX-verordeningen bijdragen. De patroontype stofcollector gebruikt de impulsen van de luchtdruk om de patroon automatisch schoon te maken. De intensiteit en de duur van de impuls kunnen volgens het type en de hoeveelheid stof worden aangepast. Alle de filtratieprocessen worden van de filterpatroon uitgevoerd zonder ontsteking.

Voordeel
1.Wide toepassing, gemakkelijk te installeren en te gebruiken.
2.Customized.Meet uw behoeften.
3.Good stabiliteit. Laag mislukkingstarief (technische rijpheid, technische precipitatie, vaardigheidsarbeiders)
4.Exquisite verschijning (rijpe ambacht)
5.Large fabrieken. Snelle levering.
6.Strict kwaliteitscontroleafdeling.
7.Factory het directe verkopen met concurrerende prijs.
8.Over de productieervaring van 10 jaar.
9.Professional ontwerpteam om u te dienen.
10.Main de elektrocontrole sysytem keurt internationaal merk goed.
11.CE het certificaat verzekert u onze kwaliteit.

Het laden en het leegmaken
In het basismateriaal, worden de ingang en de uitgang van de roltransportband aangedreven door de centrale aandrijving van de geschotene het vernietigen machine. om efficiency te verbeteren kan een afzonderlijke aandrijvingseenheid worden geïnstalleerd, en de frequentieconvertor in bijlage is automatisch ook gesynchroniseerd.

Als het gebogen werkstuk is geweest het geschotene vernietigen maar grondig door de roterende borstel kunnen worden schoongemaakt en geen punt zuiveren, wordt het geadviseerd om een langere inzameling spoor en recyclingstransportband te gebruiken helpen ervoor zorgen dat het schot door het materiaal kan worden gerecycleerd.

Door een horizontaal voersysteem te installeren, kan de efficiency in menig opzicht worden verbeterd. En het horizontale het voeden systeem kan op de zagende/boorproductielijn samen met de geschotene het vernietigen machine worden geïnstalleerd.

Schot
De meeste roltransportband geschotene het vernietigen machines zijn uitgerust met ronde schoten (de schoten uit gegoten staal of het rond gemaakte staal snijden schoten). De korrels reizen rond het materiaal en verwijderen onophoudelijk verontreinigende stoffen.

om een goed geschoten het vernietigen effect te verkrijgen, is een evenwichtige combinatie nieuwe en oude schoten noodzakelijk. De fijnere die schoten in dit mengsel worden gebruikt zijn zeer belangrijk om dezelfde geschotene het vernietigen dekking op de werkstukoppervlakte te verzekeren, en de ruwere schoten zijn ook zeer belangrijk om de oxydeschaal te verwijderen.

Het gebruik van het correcte geschotene materiaal is vooral belangrijk voor het geschotene het vernietigen proces om een goed geschoten het vernietigen effect te verzekeren

Het volgende is de gebruiksgids:

Voor ruwe machinaal bewerkte werkstukken (zoals dikke plaatprofielen), gebruik een ruwer geschoten mengsel (staal geschotene grootte S390 en hierboven)
Gebruiks fijne geschotene mengsels (staal geschotene grootte S330 en hieronder) voor het beëindigen van werkstukken (b.v. dunne metaalplaten)

440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine 0  440V industriële Geschotene het Vernietigen Machine 1

Geschotene het vernietigen ruimte
De geschotene het vernietigen kamers van alle KNNJOO-roltransportband geschotene het vernietigen machines worden gemaakt van de platen van het mangaanstaal. De hardheid van mangaanstaal is vrij groot, en de aanvaardbare geschotene het vernietigen hardheid strekt zich van 35 u C uit aan 60 HRC of hoger. Daarom heeft HD600 uitstekende geschotene het vernietigen eigenschappen. Op het hotspotgebied van de geschotene het vernietigen ruimte, werden de slijtvaste die het staalplaten van HD600 uit Zweden worden ingevoerd toegevoegd. Zij worden verbonden uiterlijk en zijn gemakkelijk te vervangen. Wanneer het gebruiken van het geschotene vernietigen met sterke effectkracht, kunnen het mangaan, het hulpmiddelstaal of de afgietsels als voeringen worden verstrekt. om de lekkage van korrels te vermijden, zijn verscheidene lagen rubberstootkussens of Vulkolan-schermen geïnstalleerd in het bovenmatig versleten gebied, die op het V-vormige spoor voor gemakkelijke vervanging geïnstalleerd zijn.

om het geschotene vernietigen op de lange delen te vermijden, borstelt de roterende borstel zacht het gebruikte schuurmiddel van de oppervlakte van het werkstuk en borstelt het in een speciaal ontworpen groef. De groef is uitgerust met een schroeftransportband om het middel terug te sturen. Om te recycleren. om de positie van de borstel en schroef vaste transportband te houden, wanneer de werkstukken van verschillende grootte het geschotene vernietigen zijn, is de roterende borstel en schroeftransportband beide reeks op hetzelfde regelbare kader. Het kader kan manueel of automatisch worden aangepast. Binnen de vereiste hoogtewaaier, moet de aanpassingsafstand minder dan 5mm zijn. Tot slot zal het overblijvende middel op het werkstuk door een ventilator worden schoongemaakt, die op hetzelfde kader geïnstalleerd is, en een hoge drukventilator wordt gebruikt om het overblijvende materiaal weg te blazen.

1. Het gebruik van BMD geschotene het vernietigen machine met groot geschoten het vernietigen volume en hoge uitwerpingssnelheid kan het schoonmaken efficiency en aanwinst beduidend verbeteren
Xicheng haak geschotene het vernietigen machine
Xicheng haak geschotene het vernietigen machine
Bevredigende het schoonmaken kwaliteit.

2. De gesimuleerde projectile tekeningen (met inbegrip van de bepaling van het model, het aantal en de ruimteregeling van de geschotene het vernietigen machine, enz.) worden en alle tekeningen van de geschotene het vernietigen machine getrokken gebruikend CAD (CAD), en de selectie en de lay-out van de geschotene het vernietigen machine zijn redelijker. De bezettingsgraad van projectielen en arbeidsproductiviteit is beter, wordt het het schoonmaken effect verzekerd, en de schuring van de de wachtplaat van het kamerlichaam wordt verminderd.

3. De goedkeuring van de populaire niet-kuilstructuur, die niet alleen de bouwskosten en de tijd van de kuilstichting bespaart, maar ook lost het probleem van zuidelijk op

Het probleem van corrosie en de agglomeratie van schot schuren in het hijstoestel door water in de kuil wordt veroorzaakt die.

4. Het schoonmaken van het binnenaanwijsgebied keurt gerolde Mn13-plaatbescherming goed. Vergeleken met de vorige rubberplaatbescherming, is zijn levensduur zeer beter, en de verschijning is mooi, en het is gemakkelijk te vervangen. Het is de populairste manier vandaag van het schoonmaken de bescherming van de machineruimte.
 

Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Amber

Tel.: 0086 13656393699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)