Thuis ProductenHet schot van de roltransportband het vernietigen machine

werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu

werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken

werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken
werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken

Grote Afbeelding :  werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken

Productdetails:
Plaats van herkomst: QINGDAO, CHINA
Merknaam: KNNJOO
Certificering: CE/ISO9001
Modelnummer: Aangepast
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Naakt, Windend met rekfilm
Levertijd: 45 HET WERKdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 30 reeks per maand

werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken

beschrijving
Reductiemiddel: Tai Lung Group Reducer Ontploffingswiel: Direct-koppelt Ontploffingswiel
stofcollector: Donaldson-de collector van het filterstof
Hoog licht:

1500*1500mm Roltransportband Geschotene het Vernietigen Machine

,

De Transportband van de Staalplaatrol Geschotene het Vernietigen Machine

,

1500*1500mm industriële geschotene zandstraler

Het type van roltransportband Staalstructuur Geschoten het Vernietigen de Ontploffingswiel van de Machine direct-Koppeling
 
De Q6915-de rollijst van de staalplaat door geschotene het vernietigen machine moet schot uitvoeren die en van de staaloppervlakte vernietigen derusting en een beschermende inleiding toepassen, zodat na het staal vooraf wordt door en schot behandeld die vernietigen derusting, de corrosieweerstand van het product en de metaalcomponenten kunnen worden verbeterd, en de moeheidsweerstand van de staalplaat breidt zijn levensduur uit. Tegelijkertijd, kan het de staat van het proces van de staaloppervlakte optimaliseren, dat voor het knipsel en precisieblanking van de CNC snijmachine bevorderlijk is. Het is geschikt voor oppervlakte derusting, lassende slakken en spanning, het schilderen, enz. van staalplaten, profielen en structurele delen. Het gemeenschappelijke staal zoals hoekstaal, het kanaalstaal, de I-Straal, enz. kunnen door staalplaat door geschotene het vernietigen machine worden verwerkt.

Voordeel  
1.Wide toepassing, gemakkelijk te installeren en te gebruiken.  
2.Customized.Meet uw behoeften.  
3.Good stabiliteit. Laag mislukkingstarief (technische rijpheid, technische precipitatie, vaardigheidsarbeiders)  
4.Exquisite verschijning (rijpe ambacht)  
5.Large fabrieken. Snelle levering.  
6.Strict kwaliteitscontroleafdeling.  
7.Factory het directe verkopen met concurrerende prijs.  
8.Over de productieervaring van 10 jaar.  
9.Professional ontwerpteam om u te dienen.  
10.Main de elektrocontrole sysytem keurt internationaal merk goed.  
11.CE het certificaat verzekert u onze kwaliteit.

De belangrijkste functionele componenten van deze machine maken ruimte schoon, die rollijst, geschoten het vernietigen apparaat, geschoten omloopsysteem (met inbegrip van hijstoestel vervoeren, separator, schroeftransportband en het vernietigen pijpleiding), stofverwijdering, elektrocontrole en andere componenten (zie algemeen beeld).
1. Schoonmakende ruimte
(1) structureer de schoonmakende kamer is een plaattype doosvormige lassenstructuur met hoge capaciteit. De binnenmuur van de kamer is gevoerd met een slijtvaste beschermende plaat. De reiniging wordt uitgevoerd in een gesloten kamer.
A. de slijtvaste beschermende plaat beschermt de kamermuur tegen schuring en verlengt de levensduur van de kamer.
B. Maak volledig gebruik van de projectile reactiefunctie blijven de oppervlakte van het werkstuk effectief raken, dat voordelig is om de de het schoonmaken kwaliteit en efficiency te verbeteren.
C. Er is een ruime onderhoudsdeur op de schoonmakende ruimte, die voor behoud en vervanging van binnen dragende delen geschikt is. Een schakelaar van de veiligheidskoppeling is geïnstalleerd boven de deur. Het geschotene het vernietigen apparaat kan slechts zijn begonnen nadat de deur wordt gesloten.
D. De slijtvaste beschermende plaat in de schoonmakende ruimte wordt vastgebout met slijtvaste dekking-gietende noten om het hoofd van de bout tegen schade te beschermen en gemakkelijk te demonteren en te vervangen.
E. De inham en de afzet van de schoonmakende ruimte zijn uitgerust met verzegelde schotten om een beter het verzegelen effect te handhaven.
(2) pas, gebruik en handhaaf veiligheid aan
A. de geschotene het vernietigen binnenwachtplaten en de gegoten noten zijn kwetsbare delen. Controleer hun slijtage vóór verrichting en vervang hen op tijd om schade aan de kamermuur te verhinderen. Wanneer het installeren van wachtplaten, besteed aandacht aan het verlaten van geen hiaat bij de verbinding.
B. De rubberdiewachtplaat voor het schoonmaken van de binnenverbinding wordt gebruikt is een kwetsbaar deel. Indien beschadigd, zou het moeten worden vervangen en worden hersteld op tijd om projectielen en stof te verhinderen te morsen.
c. Tijdens het werk, wordt de deur op om het even welk deel nooit toegestaan om worden geopend, en de rubberdiewacht voor het schoonmaken van de binnenverbinding wordt gebruikt mag niet worden geopend of worden verwijderd.
d. Wanneer u de schoonmakende ruimte voor behoud en aanpassing van diverse delen moet ingaan, moet u de voeding afsnijden en van het een lijst maken voor waarschuwing.
2. Het vervoeren van rol
De vervoerende rollijst is verdeeld in het voeden van mechanisme, voedend rollijst, lossend rollijst, leegmakend mechanisme, het leegmaken grensapparaat, enz. De rollijst keurt verminderde rol goed en bij een bepaalde hoek schuin geplaatst, zodat de schoongemaakte pijp (de frequentiecontrole kan worden gebruikt) kan vooruit worden geroteerd.
(1) structuur
A. Het het voeden mechanisme wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het voeden. Het is samengesteld uit een het voeden kader, een draaiend kader, een gidswiel, een trekstang, een cilinder voor voor en achterbeweging van het kader, en een het draaien cilinder. Zet manueel het werkstuk op het draaiende kader, de cilinderbewegingen om het kader die aan de ladingspost, en de draaiende cilinderbewegingen vooruit en achteruit naar voren te schuiven, het draaiende kader trekken om het werkstuk in de verminderde rol van de het voeden rol te doen afwijken, en het werkstuk roteert vooruit. Na zich volledig het terugtrekken van de ladingspost, leidt het kader de cilinder afwisselend, de kaderwinst tot de originele positie, de cilinderbewegingen, de tribunes van het tikkader omhoog, en de bovengenoemde verrichtingen worden herhaald.
B. Binnen en uit is de rollijst hoofdzakelijk voor het vervoeren van het werkstuk. Het is samengesteld uit steunen, drijfmechanismen, rollen en andere mechanismen, en zijn vervoerende snelheid kan worden aangepast volgens moet de continuïteit verzekeren van het schoonmaken.
C. Het het leegmaken mechanisme wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het leegmaken. Het bestaat uit het leegmaken van kader, die kader draaien, die cilinder etc. draaien. Na het schoonmaken, beweegt de uitlopersstaaf en raakt vooruit de lossingsbeperker, en de de cilinderactie van de lossingsomzet drijft het omzetkader om het werkstuk uit de de kegelrol van de lossingsrol te draaien.
(2) aanpassing en gebruik
A. De meeste mislukkingen van de rollijst worden veroorzaakt door bovenmatige lading. De lading moet strikt worden gecontroleerd, en het is strikt verboden om staal en werkstukken op de rollijst te stapelen.
B. Het het uitglijden fenomeen komt wanneer het vervoeren van het werkstuk voor, dat over het algemeen door mechanische botsing wordt veroorzaakt. Controleer of het met de muur van de kamer, enz., in botsing komt en op tijd problemen oplost.
3. Hijstoestel
(1) structuur
Deze machine wordt vervaardigd met Zwitserse GF-technologie.
A. De hijstoesteldekking wordt gebogen in vorm.
B. De hogere en lagere riemschijven van dezelfde diameter van het hijstoestel keuren de ribben, de wielplaat en de hub goed om een veelhoekige structuur te vormen om wrijving te verbeteren te vermijden en uitglijdend, het leven van de riem uit te breiden.
C. open de dekking op middenshell van het hijstoestel voor reparatie en vervang de vultrechter en de overlappingsriem.
D. open de dekking op lagere shell van het hijstoestel om de stagnatie van het bodemprojectiel te elimineren.
E. pas de bouten aan beide kanten van hogere shell van het hijstoestel aan om de trekkende plaat te drijven zich om de strakheid van de hijstoestelriem op en neer te bewegen te handhaven.
F. De hogere en lagere katrollen keuren buiten sferische kogellagers met vierkante zetels goed, die kunnen worden aangepast wanneer automatisch onderworpen aan trilling en effect met goede het verzegelen prestaties.
(2) aanpassing en gebruik
A. Wanneer de riemmisstap tijdens de verrichting van het hijstoestel voorkomt, kan het spannende apparaat worden aangepast of het hijstoestel kan overbelasting worden gecontroleerd.
B. pas de bouten aan beide kanten van hogere shell aan om de trekkrachtplaat te drijven zich om de strakheid van de riem op en neer te bewegen te handhaven.
C. De strakheid en verzakt van de aandrijvingsketen van het hijstoestel zou moeten 2%-4% van de centrumafstand van de tand zijn.
(1) structurele principle4. Separator
Deze separator wordt gemaakt met Zwitserse GF-technologie. Het is hoofdzakelijk samengesteld uit transmissiemechanisme, de scheidingsapparaat van de schroeftransportband, enz. Het heeft een scheidingsfunctie in twee stadia (een mengsel van projectielen en het stof van het roestzand). Het mengsel van het korrelstof wordt verzonden naar het bovenste gedeelte van de separator door de lift om het mengsel van het korrelstof gelijk te verdelen, en een gordijn wordt gevormd door de naad, zodat de luchtstroom door het gordijn in de richtingsloodlijn aan de stroomrichting van het gordijn overgaat om het korrelstof te wassen. Het mengsel van projectielen en de afvalmaterialen vallen in verschillende kanalen volgens hun soortelijk gewicht, en de zuivere en gekwalificeerde projectielen gaan de vultrechter voor gebruik door de geschotene het vernietigen machine in. Het niet-gesorteerde mengsel stroomt in het hijstoestel en is re-gescheiden; het fijne stof wordt gezogen in het systeem van de stofverwijdering, en de gezuiverde lucht wordt gelost in de atmosfeer, en het corpusculaire stof wordt gevangen en verzameld.
(2) aanpassing en gebruik
a. pas behoorlijk het hiaat van elke aanpassingsplaat aan om de eenvormige stof van het gordijn te controleren en het beste scheidingseffect te verkrijgen.
b. Er is een de aanpassingsplaat van het luchtvolume bij de verbinding van de luchtafzet van de separator en de pijp van de stofcollector, die aan een aangewezen positie moeten worden aangepast om ervoor te zorgen dat de nuttige projectielen niet in de afvalemmer worden gelaten vallen.
c. de gekwalificeerde projectielen gaan de vultrechter door de separatorzeef die in, effectief de ingang van grotere stukken van materieel blokkeren en de veilige exploitatie van het geschotene het vernietigen apparaat verzekeren.
5. Het mechanisme van de pillenlevering
De pijpleiding van de pillenlevering wordt gecontroleerd door een pneumatische poort. Zijn stroom kan worden gecontroleerd.

  •    
  • werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken 0werkstuk 1500*1500mm Roltransportband het Geschotene het Vernietigen MachineStaalplaat schoonmaken 1

Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Amber

Tel.: 0086 13656393699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)