Thuis ProductenHet schot van de roltransportband het vernietigen machine

QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu

QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine

QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine
QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine

Grote Afbeelding :  QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KNNJOO
Certificering: CE
Modelnummer: KJ7-08
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: $3240~$5680
Verpakking Details: container, 40HQ
Levertijd: 45~60 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 10 reeksen per maand

QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine

beschrijving
Netheid: Sa.2.5~3.0 Kleur: Aangepast
Macht: 380/400/440V Garantie: 1Year
Macht: Aangepast
Hoog licht:

QH69 roltransportband Geschotene het Vernietigen Machine

,

Door Type Transportband Geschotene het Vernietigen Machine

,

Anticorrosief Geschoten het Vernietigen Materiaal

QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen de Verwijderingsrfq KNNJOO van de Machineroest Machine

QH69 door Type Geschotene het Vernietigen Machinebeschrijving

De hoge snelheids projectile stroom door de hoog rendement geschotene zandstraler wordt geworpen raakt de oxydeschaal, de roestlaag en het puin op de oppervlakte van de uitlopersstaaf om een fijne en heldere oppervlakte te verkrijgen, die het werkstuk maakt de metaalkleur tonen, die nuttig is om de boorstaaf te verbeteren die. De kwaliteit van het eindigen kan het doel van anticorrosieve, pijpbescherming en uitbreiding van de levensduur van staalpijp bereiken.

QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine 0QH69 door de Transportband van de Typerol Geschotene het Vernietigen Anticorrosieve Machine 1

Technische Gegevens

Modaal KJ1500HD KJ 2000HD KJ 2500HD KJ 3000HD KJ 4000HD
Inhambreedte (mm) 1600 2100 2800 3300 4300
Inhamhoogte (mm) 550 550 550 550 550
Verwerkingssnelheid (m/min) 1.5-4.5 1.8-5.0 1.0-3.0 0.8-2.5 0.8-2.0
Aantal geschotene zandstralers 4 6 6 6 8
Kies geschotene zandstralermacht (kW) uit 15/18.5 15 11/15/18.5 15/18.5 11/15
Rolafstand (mm) 800 800 750 750 750
Facultatieve rolafstand (mm) 400 400 500 500 500

Structuurprincipe

De belangrijkste functionele componenten van deze machine maken ruimte schoon, die rollijst, geschoten het vernietigen apparaat, geschoten omloopsysteem (met inbegrip van hijstoestel vervoeren, separator, schroeftransportband en het vernietigen pijpleiding), stofverwijdering, elektrocontrole en andere componenten (zie algemeen beeld).
1. Schoonmakende ruimte
(1) structureer de schoonmakende kamer is een plaattype doosvormige lassenstructuur met hoge capaciteit. De binnenmuur van de kamer is gevoerd met een slijtvaste beschermende plaat. De reiniging wordt uitgevoerd in een gesloten kamer.
A. de slijtvaste beschermende plaat beschermt de kamermuur tegen schuring en verlengt de levensduur van de kamer.
B. Maak volledig gebruik van de projectile reactiefunctie blijven de oppervlakte van het werkstuk effectief raken, dat voordelig is om de de het schoonmaken kwaliteit en efficiency te verbeteren.
C. Er is een ruime onderhoudsdeur op de schoonmakende ruimte, die voor behoud en vervanging van binnen dragende delen geschikt is. Een schakelaar van de veiligheidskoppeling is geïnstalleerd boven de deur. Het geschotene het vernietigen apparaat kan slechts zijn begonnen nadat de deur wordt gesloten.
D. De slijtvaste beschermende plaat in de schoonmakende ruimte wordt vastgebout met slijtvaste dekking-gietende noten om het hoofd van de bout tegen schade te beschermen en gemakkelijk te demonteren en te vervangen.
E. De inham en de afzet van de schoonmakende ruimte zijn uitgerust met verzegelde schotten om een beter het verzegelen effect te handhaven.
(2) pas, gebruik en handhaaf veiligheid aan
A. de geschotene het vernietigen binnenwachtplaten en de gegoten noten zijn kwetsbare delen. Controleer hun slijtage vóór verrichting en vervang hen op tijd om schade aan de kamermuur te verhinderen. Wanneer het installeren van wachtplaten, besteed aandacht aan het verlaten van geen hiaat bij de verbinding.
B. De rubberdiewachtplaat voor het schoonmaken van de binnenverbinding wordt gebruikt is een kwetsbaar deel. Indien beschadigd, zou het moeten worden vervangen en worden hersteld op tijd om projectielen en stof te verhinderen te morsen.
c. Tijdens het werk, wordt de deur op om het even welk deel nooit toegestaan om worden geopend, en de rubberdiewacht voor het schoonmaken van de binnenverbinding wordt gebruikt mag niet worden geopend of worden verwijderd.
d. Wanneer u de schoonmakende ruimte voor behoud en aanpassing van diverse delen moet ingaan, moet u de voeding afsnijden en van het een lijst maken voor waarschuwing.
2. Het vervoeren van rol
De vervoerende rollijst is verdeeld in het voeden van mechanisme, voedend rollijst, lossend rollijst, leegmakend mechanisme, het leegmaken grensapparaat, enz. De rollijst keurt verminderde rol goed en bij een bepaalde hoek schuin geplaatst, zodat de schoongemaakte pijp (de frequentiecontrole kan worden gebruikt) kan vooruit worden geroteerd.
(1) structuur
A. Het het voeden mechanisme wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het voeden. Het bestaat uit een het voeden kader, een draaiend kader, een gidswiel, een trekstang, een cilinder voor voor en achterbeweging van het kader, en een het draaien cilinder. Zet manueel het werkstuk op het draaiende kader, de cilinderbewegingen om het kader die aan de ladingspost, en de draaiende cilinderbewegingen vooruit en achteruit naar voren te schuiven, het draaiende kader trekken om het werkstuk in de verminderde rol van de het voeden rol te doen afwijken, en het werkstuk roteert vooruit na zich volledig afwisselend het terugtrekken van de ladingspost, de kaderbewegingen de cilinder, de kaderwinst in de originele positie en de cilinderbewegingen, de tribunes van het tikkader omhoog, en de bovengenoemde verrichtingen worden herhaald.
B. Binnen en uit is de rollijst hoofdzakelijk voor het vervoeren van het werkstuk. Het is samengesteld uit steunen, drijfmechanismen, rollen en andere mechanismen, en zijn vervoerende snelheid kan worden aangepast volgens moet de continuïteit verzekeren van het schoonmaken.
C. Het het leegmaken mechanisme wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het leegmaken. Het bestaat uit het leegmaken van kader, die kader draaien, die cilinder etc. draaien. Na het schoonmaken, beweegt de uitlopersstaaf en raakt vooruit de lossingsbeperker, en de de cilinderactie van de lossingsomzet drijft het omzetkader om het werkstuk uit de de kegelrol van de lossingsrol te draaien.
(2) aanpassing en gebruik
A. De meeste mislukkingen van de rollijst worden veroorzaakt door bovenmatige lading. De lading moet strikt worden gecontroleerd, en het is strikt verboden om staal en werkstukken op de rollijst te stapelen.
B. Het het uitglijden fenomeen komt wanneer het vervoeren van het werkstuk voor, dat over het algemeen door mechanische botsing wordt veroorzaakt. Controleer of het met de muur van de kamer, enz., in botsing komt en op tijd problemen oplost.
3. Hijstoestel
(1) structuur
Deze machine wordt vervaardigd met Zwitserse GF-technologie.
A. De hijstoesteldekking wordt gebogen in vorm.
B. De hogere en lagere riemschijven van dezelfde diameter van het hijstoestel zijn gelast in een veelhoekige structuur met ribben, wielplaten en hubs om wrijving te verbeteren te vermijden en uitglijdend, het leven van de riem uit te breiden.
C. open de dekking op middenshell van het hijstoestel voor reparatie en vervang de vultrechter en de overlappingsriem.
D. open de dekking op lagere shell van de lift om de stagnatie van het bodemprojectiel te elimineren.
E. pas de bouten aan beide kanten van hogere shell van het hijstoestel aan om de trekkrachtplaat te drijven zich om de strakheid van de hijstoestelriem op en neer te bewegen te handhaven.
F. De hogere en lagere katrollen keuren buiten sferische kogellagers met vierkante zetels goed, die kunnen worden aangepast wanneer automatisch onderworpen aan trilling en effect, met goede het verzegelen prestaties.
(2) aanpassing en gebruik
A. Wanneer de riemmisstap tijdens de verrichting van het hijstoestel voorkomt, kan het spannende apparaat worden aangepast of het hijstoestel kan overbelasting worden gecontroleerd.
B. pas de bouten aan beide kanten van hogere shell aan om de trekkrachtplaat te drijven zich om de strakheid van de riem op en neer te bewegen te handhaven.
C. De strakheid en verzakt van de aandrijvingsketen van het hijstoestel zou moeten 2%-4% van de centrumafstand van de tand zijn.
4. Separator
(1) structureel principe
Deze separator wordt gemaakt met Zwitserse GF-technologie. Het is hoofdzakelijk samengesteld uit transmissiemechanisme, de scheidingsapparaat van de schroeftransportband, enz. Het heeft een scheidingsfunctie in twee stadia (een mengsel van projectielen en het stof van het roestzand). Het mengsel van het korrelstof wordt verzonden naar het bovenste gedeelte van de separator door de lift om het mengsel van het korrelstof gelijk te verdelen, en een gordijn wordt gevormd door de naad, zodat de luchtstroom door het gordijn in de richtingsloodlijn aan de stroomrichting van het gordijn overgaat om het korrelstof te wassen. Het mengsel van projectielen en de afvalmaterialen vallen in verschillende kanalen volgens hun soortelijk gewicht, en de zuivere en gekwalificeerde projectielen gaan de vultrechter voor gebruik door de geschotene het vernietigen machine in. Het niet-gesorteerde mengsel stroomt in het hijstoestel en is re-gescheiden; het fijne stof wordt gezogen in het systeem van de stofverwijdering, en het gezuiverde gas wordt gelost in de atmosfeer, en het corpusculaire stof wordt gevangen en verzameld.
(2) aanpassing en gebruik
a. pas behoorlijk het hiaat van elke aanpassingsplaat aan om de eenvormige stof van het gordijn te controleren en het beste scheidingseffect te verkrijgen.
b. Er is een de aanpassingsplaat van het luchtvolume bij de verbinding van de luchtafzet van de separator en de pijp van de stofcollector, die aan een aangewezen positie moeten worden aangepast om ervoor te zorgen dat de nuttige projectielen niet in de afvalemmer worden gelaten vallen.
c. de gekwalificeerde projectielen gaan de vultrechter door de separatorzeef die in, effectief de ingang van grotere stukken van materieel blokkeren en de veilige exploitatie van het geschotene het vernietigen apparaat verzekeren.
5. Het mechanisme van de pillenlevering
De pijpleiding van de pillenlevering wordt gecontroleerd door een pneumatische poort. Zijn stroom kan worden gecontroleerd.
6. Schroeftransportband
(1) structuur
A. Gebruik het reductiemiddel van het wormtoestel van Hangzhou-Reductiemiddelenfabriek.
B. Er is een dekkingsplaat voor onderhoud op de schroeftransportband.
C. Het buiten sferische kogellager met vierkante zetel wordt goedgekeurd, die automatisch kan aanpassen wanneer onderworpen aan trilling en effect, en heeft goede het verzegelen prestaties.
(2) aanpassing en gebruik
A. de bovenmatige projectielen in de groef van de schroeftransportband zullen de beginnende torsie verhogen, en de materiaalmislukking zou op tijd moeten worden geëlimineerd.
B. De schroefschacht zou buigzaam na installatie moeten roteren, en er zou moeten zijn geen het blokkeren met de schroef die groef vervoeren.
7. Geschoten het vernietigen apparaat
Introducerend de Amerikaanse PANGBORN-technologie, het gebogen blad geschotene vernietigen van QH400 enig-schijf machinaal door ons bedrijf, wordt de belangrijkste schachtcantilever gesteund op de huisvesting, heeft lage trilling en goed saldo. Het is de meest geavanceerde geschotene het vernietigen machine op hoog niveau vandaag in China. Vergeleken met rechte bladen, heeft het de volgende voordelen:
(1) de projectile projectile snelheid kan met 30% worden verhoogd;
(2) verhoging het schoonmaken efficiency door 40%;
(3) lawaaivermindering 8-10dB;
(4) lange levensduur van slijtagedelen;
(5) het is eenvoudig en geschikt om het blad te vervangen.

Ons bedrijf

Inc. van de Qingdaoknnjoo machine is het hulpbedrijf van gemeenschappelijke ondernemingsopstelling door Qingdao Co. van de gieterijmachine, Ltd en APC van Taiwan het bedrijf, het bedrijf is hoofdzakelijk vervaardiging geavanceerde geschotene het vernietigen machine, geschotene het vernietigen materiaal en gieterijmachine. Het bedrijf introduct en ontwikkelt meer dan één honderd soorten geschotene het vernietigen machine en geschoten uithamerend machine, meer dan 20 producten die een binnenlands hiaat in dit die gebied, de producten vullen op vele bekende ondernemingen zoals Thyssen Krupp, SIEMENS, FAW-Volkswagen, Cummins-motor, Dongfeng-Auto, Weichai-Macht, de op zwaar werk berekende vrachtwagen van Jinan, de hoge snelheidsspoor van China, Bombardier, Chery Automobile, Mercedes-Zenz, de kernindustrie van Hitachi, Fuji Heavy Industries, Tangshan-toestel, AISIN, ALSTOM, Doosan, Caterpillar en enz. worden toegepast. En de producten worden uitgevoerd naar 49 landen rond de wereld zoals Spanje, Frankrijk, Verenigde Staten, Zuid-Korea, Japan, Singapore, Australië, Rusland en enz. Het bedrijf geniet van een hoge reputatie en reputatie in de wereld.

Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Amber

Tel.: 0086 13656393699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)