Thuis ProductenCatenary Geschotene het Vernietigen Machine

Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal voor Remmen het Schoonmaken

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal voor Remmen het Schoonmaken

Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal voor Remmen het Schoonmaken
Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal voor Remmen het Schoonmaken Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal voor Remmen het Schoonmaken

Grote Afbeelding :  Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal voor Remmen het Schoonmaken

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: KNNJOO
Certificering: CE
Modelnummer: Q48
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: $38650~$59880
Verpakking Details: container, 20F, 40HC
Levertijd: 45~60days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 8sets per maand

Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal voor Remmen het Schoonmaken

beschrijving
Netheid: Sa2.5~3.0 Kleur: aangepast
Macht: 380/400/440V Garantie: 1 jaar
Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Toepassing: Roestverwijdering
Hoog licht:

Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal

,

Sa3.0 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal

,

De schoonmakende machine van de Sa2.5ontploffing

Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen van KNNJOO Materiaal voor Remmen het Schoonmaken

 

Het hangen Ketting Geschotene het Vernietigen Materiaalbeschrijving

 

Geschikt voor het geschotene vernietigen van grote hoeveelheden kleine en middelgrote werkstukken. Het werkstuk kan onophoudelijk of stap voor stap samen met de het hijsen keten lopen, of geavanceerde accumulatie goedkeuren en catenary duwen die het werk vervoeren, zodat het werkstuk in een tegengehouden staat in lading en het leegmaken en geschoten het vernietigen gebieden om de vast punt lading en het leegmaken en het vast punt geschotene het vernietigen proces te realiseren is. Het het hijsen gewicht is 50-2000kg, en de productieefficiency is hoog, is de verrichting betrouwbaar, en het het schoonmaken effect is vooral goed voor de oppervlakte en de binnenholte van het werkstuk, zoals de motorcilinderkop, motorshell, enz. Het is een ideale keus voor de industrieën zoals auto's, tractoren, dieselmotoren, motoren, en kleppen. De catenary geschotene het vernietigen machine kan in ononderbroken type, stappend type en accumulatietype volgens zijn het hangen keten bewegingswijze worden verdeeld. Volgens de kettingsregeling, kan het in enige slag, dubbele slag en multislag worden verdeeld.

Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal voor Remmen het Schoonmaken 0Sa2.5 Hangend Ketting Geschoten het Vernietigen Materiaal voor Remmen het Schoonmaken 1

 

Technische gegevens

 

model HKD 10/12 HKD 12/16 HKD12/20 HKD16/16 HKD 16/22 HKD 16/26 HKD 20/22
Maximumwerkstukdiameter (mm) 1500 2000 2500 3000 3500 4000 5000
Maximumwerkstukhoogte (mm) 1200 1600 2000 1600 2200 2600 2200
Maximumwerkstukgewicht (kg) 500 1000 2000 3000 5000 8000 15000-2000
Aantal geschotene zandstralers 3 4 5 6 6 7 8-12
Kies geschotene het vernietigen machinemacht (kW) uit 7.5 (11) 7.5 (11) 7.5 (15) 7.5 (15) 7.5 (18,5) 7.5 (22) 7.5 (22)

 

Toepassing

 

De catenary geschotene het vernietigen machine is een dubbel-slagcatenary ononderbroken geschoten het vernietigen materiaal, dat het statische lading en leegmaken van werkstukken, het automatische en snelle vervoeren en het plaatsen, en het roterende geschotene vernietigen van werkstukken heeft. De gehele machine wordt gecontroleerd door conventionele elektrische apparaten, en het vervoerende spoor van het werkstuk is onophoudelijk veranderlijk. Het is geschikt voor het globale geschotene het vernietigen schoonmaken van grote partijen, uit gegoten staal, gietijzer, en gelaste delen, en voor diverse soorten het hangen van werkstukken gebruikt. Door het geschotene vernietigen, niet alleen kan de roest op de oppervlakte van het werkstuk worden verwijderd, en de lassenslakken op de structuur kunnen worden schoongemaakt, maar ook kan de lassenspanning van het werkstuk worden geëlimineerd, kan de moeheidssterkte van het werkstuk worden verbeterd, en de adhesie van de verffilm van het werkstuk kan worden verhoogd. Het doel om de oppervlakte en de interne kwaliteit van het volledige werkstuk te verbeteren. Het wordt wijd gebruikt in metallurgie, aardolie, chemisch product, machines en andere industrieën.

 

Werkstuk het versterken


Volgens de moderne theorie van de metaalsterkte, die is de dislocatiedichtheid binnen het metaal de belangrijkste richting om de sterkte van het metaal te verbeteren stijgen. De praktijk heeft bewezen dat het geschotene vernietigen een efficiënte procesmethode is om de structuur van de metaaldislocatie te verhogen. Dit is van grote betekenis aan sommige metalen die niet door fasetransformatie (zoals het martensitic doven, enz.) kunnen worden verhard of vereisen verder versterkend op basis van transformatie het verharden. De luchtvaart, de ruimtevaartindustrie, de auto's, de tractoren en andere delen vereisen lichter gewicht, maar de betrouwbaarheidsvereisten worden hoger en hoger. Een belangrijke procesmaatregel moet het geschotene vernietigen gebruiken om de sterkte en moeheidssterkte van componenten te verbeteren.

 

Ons Bedrijf

 

Inc. van de Qingdaoknnjoo machine is het hulpbedrijf van gemeenschappelijke ondernemingsopstelling door Qingdao Co. van de gieterijmachine, Ltd en APC van Taiwan het bedrijf, het bedrijf is hoofdzakelijk vervaardiging geavanceerde geschotene het vernietigen machine, geschotene het vernietigen materiaal en gieterijmachine.

Het bedrijf introduct en ontwikkelt meer dan één honderd soorten geschotene het vernietigen machine en geschoten wordt het uithameren van machine, meer dan 20 producten een binnenlands hiaat in dit die gebied vullen, de producten die op vele bekende ondernemingen zoals Thyssen Krupp, SIEMENS, FAW-Volkswagen, Cummins-motor, Dongfeng-Auto, Weichai-Macht, enz.… en de producten worden toegepast uitgevoerd naar 49 landen rond de wereld zoals Spanje, Frankrijk, Verenigde Staten, Zuid-Korea, Japan, Singapore, Australië, Rusland en enz. Het bedrijf geniet van een hoge reputatie en reputatie in de wereld.

 

 

Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Amber

Tel.: 0086 13656393699

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)