Thuis ProductenDraad Rod Shot Blasting Machine

Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken

Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken
Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken

Grote Afbeelding :  Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: KNNJOO
Certificering: CE
Modelnummer: KJPY-reeks
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1SET
Prijs: $165000~$195000
Verpakking Details: container, 40HQ
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 10 reeksen per Maand

Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken

beschrijving
Netheid: Sa.2.5~3.0 Kleur: Aangepast
Macht: 380/400/440V Garantie: 1year
Oppervlakteruwheid: Ra6.3~12.5 fabrikant: DE MACHINEinc. VAN QINGDAO KNNJOO.
Hoog licht:

Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine

,

ra12.5-Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine

,

automatische geschotene het vernietigen van Ra6.3 machine

Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Schoonmakende Cinder On The Surface Of de Draad

 

staal rol geschotene het vernietigen machinedeacription

Deze machine is het beste speciale materiaal om gerolde walsdraden schoon te maken. Het gebruikt het geschotene het vernietigen proces die de het oxydeschaal van de walsdraadoppervlakte en de laag te verwijderen van de oppervlakteschaal door staal te rollen wordt gevormd. Nadat de ronde staaf vernietigd wordt geschoten, bereikt zijn volledige oppervlakte derusting rang Sa2.5, en de rang van de oppervlakteruwheid bereikt Ra6.3~12.5μm. Vergeleken met het inleggen behandeling, heeft het de kenmerken van economie, milieubescherming en hoog rendement. De output kan 15-20 ton per uur bereiken.
Het materiaal keurt de unieke „roterende poort dragende plaat + van de dubbele cantileverschacht“ om draadmateriaal goed, realiseert de dubbel-post het werk wijze, en verbetert zeer de productiecapaciteit van het materiaal. De cantileverschacht wordt gemaakt van speciaal legeringsstaal, zodat het walsdraad een samenstellingsactie van „boven en beneden + links en juiste schommeling + positieve en negatieve omwenteling“ tijdens het geschotene het vernietigen proces om een grondig het schoonmaken effect te bereiken uitvoert. De redelijke regeling van het geschotene het vernietigen apparaat laat dat de binnen en buitenoppervlakten van de gerolde draad toe effectief worden geraakt door de projectile bundel. De gehele machine wordt intelligent gecontroleerd door PLC, en de verrichting is geschikt en betrouwbaar.

 

Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken 0Ra6.3 Staal Rol Geschotene het Vernietigen Machine voor Cinder Surface Of The Wire-het Schoonmaken 1

 

Technische gegevens

Diameter van de draad

Φ 4~Φ 40mm

Binnendiameter van het walsdraad

Φ 8001100mm

Buitendiameter van het walsdraad

Φ1200-1400mm

Hoogte van walsdraad

2500mm

Maximumlading: 2700kg 2700kg

 

Woringsprincipe

Volgens de eigenschap van walsdraad, keurt de machine Duitse direct-gekoppelde technologie goed, zijn de ontploffingswielen geïnstalleerd op de achtergevel van het kamerlichaam, en de machine gooit het geschotene staal weg dat de snelheid 80m/s aan geschotene ontploffing het walsdraad is. De machine voldoet ook aan vereiste van het efficiënte automatische geschotene vernietigen volgens de -Gevormde separatorsystemen, riemlift met hoge weerstand, schroeftransportband horizontaal schurend vervoeren (staal shot0, het lange van de de filterpatroon van de vezelpolyester systeem in twee stadia van de het stofreiniging (inertie+cartridge), automatische + hand van HMI elektrocontrole

 

Ons bedrijf

1. Qingdaoknnjoo Machine INC.is een fabrikant in het ontwerp en de vervaardiging van Geschotene het Vernietigen Machines en Geschotene het Vernietigen Zalen die voor decennia meer dan zich 20 jaar in China specialiseren.

2. Het ontwerp van de Qingdaoknnjoo Machine INC.is, vervaardiging en installeert innovatief, economisch en hoogte - kwaliteit geschoten het vernietigen materiaal en verleent aan de gang zijnde klantenondersteuning door technische bijstand en vervangstukken.
3. Inc. van de Qingdaoknnjoo Machine heeft de beste arbeider om u van een professioneel geschoten team van de vernietigende machines goed geïnformeerd en betrouwbaar verkoop te voorzien om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

4. Door aan de gang zijnde opleiding en handen op ervaring ons personeel u het beste kunnen aanbieden adviseer, de technische deskundigheid en oplossingen van de kostenvermindering om uw prestaties te verbeteren.

 

Waarom kies een high-end geschotene het vernietigen machine?

Onze geschotene het vernietigen machinetechnologie is, vooral in Azië op het gebied van high-end geschotene het vernietigen machines de wereldleider. Het proces en de technologie zijn verwant met het productleven, gebruikskosten, het werkefficiency, de Toepassing van onderhouds◎kosten van Europese geschotene het vernietigen machinetechnologie, onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingstechnologie van 3 nationale uitvindingsoctrooien ◎15-75Kw high-end geschotene het vernietigen met succes ontwikkelde die machine, naar Duitsland wordt uitgevoerd en de Verenigde Staten, wonnen het nationale uitvindingsoctrooi ◎High-Beëindigen geschotene het vernietigen model redden machtsconsumptie, hoog rendement, laag mislukkingstarief, en stabiliteits◎ Strategische partners van het Bedrijf van het de Bouwstaal van China en de Minimale onderbreking van Hangzhou Xiao Steel Corporation ◎ om uw productiviteit en beter geschotene het vernietigen te verhogen wijzen die een gezondere werkomgeving ◎Bring en aan een ruwere werkomgeving aan te passen

Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Sherry

Tel.: 13012418506

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)