Thuis ProductenDraaischijf Geschotene het Vernietigen Machine

Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken

Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken

Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken
Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken

Grote Afbeelding :  Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken

Productdetails:
Plaats van herkomst: QINGDAO, CHINA
Merknaam: KNNJOO
Certificering: CE/ISO9001
Modelnummer: Aangepast
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Naakt, Windend met rekfilm
Levertijd: 45 HET WERKdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 30 reeksen per maand

Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken

beschrijving
Netheid: Sa2.5~3.0 Kleur: Aangepast
Macht: 380/400/440V Garantie: 1 jaar
Hoog licht:

Sa2.5 Draaischijf Geschotene het Vernietigen Machine

,

Directe Koppeling Draaischijf Geschotene het Vernietigen Machine

,

Sa2.5 klein schot die machine uithameren

Draai lijst geschotene het vernietigen machine om smeedstukdelen te gieten die direct-koppelt schoonmaken

 

Hoge Automic - de lijst van de kwaliteitsdraai schoot het vernietigen machine om smeedstukdelen te gieten die direct-koppelt schoonmaken

De geschotene het vernietigen van ZJ015 type machine is een horizontaal roterend lijst type geschoten het vernietigen schoonmakend materiaal. Het bestaat uit een geschotene het vernietigen ruimte, een draaischijf, een draaischijftransmissiesysteem, een draaischijfbescherming, een geschotene het vernietigen assemblage, een geschoten systeem van de recyclingsreiniging, een geschoten terugwinningssysteem, een systeem van de stofverwijdering en het elektrocontroledeel en andere componenten.
Geschotene het vernietigen kamerstructuur: Deze machine is hoofdzakelijk samengesteld uit kamerlichaam, dubbele draaischijf, transmissiesysteem, separator, lift, het vernietigen apparaat, geschoten het vernietigen apparaat en andere delen. Er zijn hoge snelheid geschotene het vernietigen apparaten op de bovenkant roteren en kant die van de kamer. Het werkstuk wordt ontworpen in de beste positie. Wanneer het werkstuk van de kamer met de draaischijf is gebleken, kan het het schoonmaken effect direct voor de volgende stap worden gezien. Uitwerpingsprincipe: De geschotene het vernietigen machine keurt het transversale uitwerpingsprincipe goed, en de asrichting van het het vernietigen apparaat is bij een juiste hoek met de reizende richting van het werkstuk om een effecteffect te veroorzaken en het projectiel te verhinderen het zijn geworpen leeg en het het schoonmaken effect te beïnvloeden.

Voordeel  
1.Wide toepassing, gemakkelijk te installeren en te gebruiken.  
2.Customized.Meet uw behoeften.  
3.Good stabiliteit. Laag mislukkingstarief (technische rijpheid, technische precipitatie, vaardigheidsarbeiders)  
4.Exquisite verschijning (rijpe ambacht)  
5.Large fabrieken. Snelle levering.  
6.Strict kwaliteitscontroleafdeling.  
7.Factory het directe verkopen met concurrerende prijs.  
8.Over de productieervaring van 10 jaar.  
9.Professional ontwerpteam om u te dienen.  
10.Main de elektrocontrole sysytem keurt internationaal merk goed.  
11.CE het certificaat verzekert u onze kwaliteit.  

 

Kenmerken van geschotene het vernietigen kamer: Het is een staalplaat gelaste structuur met voldoende sterkte en starheid. De installatierichting van het kamerlichaam en het geschotene het vernietigen apparaat worden bepaald na driedimensioneel optimaliseringsontwerp en dynamische simulatie, om het het schoonmaken effect van het werkstuk te verzekeren en de doeltreffendheid van het materiaal te maximaliseren. Het belangrijkste uitwerpingsgebied van de ruimte wordt schoongemaakt met hoge mangaanwachten. De bescherming, deze wachtplaat heeft hoge effecthardheid, kan volledig gebruik van de projectile bezinnings kinetische energie maken, de oppervlakte van het werkstuk blijven effectief raken, en de hulp verbetert de de het schoonmaken kwaliteit en efficiency. Een hoge slijtvaste beschermende plaat met gaten wordt geplaatst op de draaischijf om grote blokken, flitsen, en bramen te verhinderen de trechter, de schroeftransportband en de lift in te gaan om de normale omloop van projectielen en de normale bedrijfsvoering van het materiaal te verzekeren. Een schokbrekend rubberstootkussen wordt van uitstekende kwaliteit toegevoegd tussen het geschotene het vernietigen apparaat en de verbinding van het kamerlichaam om de geschotene het vernietigen trilling en het lawaai te verminderen en het leven van het geschotene het vernietigen apparaat te verbeteren. Ontworpen met multi-layer gewankelde rubberverbindingen, wordt het apparaat strak verzegeld; omdat de fan van de stofcollector lucht trekt, wordt een bepaalde negatieve druk gevormd in de kamer, en geen stofvlucht.
Geschotene het vernietigen kamerbescherming: Het leven van ingevoerde austenitic gerolde staalplaten is over het algemeen 6 keer dat van traditionele slijtvaste gietijzer en 65Mn-wachtplaten, en meer dan drie keer dat van slijtvaste Mn13 uit gegoten staal, tot 15.000 uren aan 18.000 uren.

Voordeel
Keur het volledige lichaam van het mangaanstaal + goed volledige de wachtplaat van het mangaanstaal, levensduur 20 jaar;
Keur het geavanceerde Venturi-systeem van de stofverwijdering goed;
De goedkeuring van een secundair scheidingssysteem voor korrels;
Gebruikend de krachtige motor + de Duits-Stijl van Siemens direct-koppelt geschoten het vernietigen apparaat;
De automatische controlesysteem van de gebruiksstaal geschoten stroom;
Systeem van de gebruiks het automatische draaischijf;
Keur magnetisch sorterend systeem goed + horizontale spiraal die + sorterend systeem sorteren ziften;

 

Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken 0  Directe Koppeling Sa2.5 Draaischijf het Geschotene het Vernietigen Machine het Gieten Smeedstukdelen Schoonmaken 1

 Desktop geschotene het vernietigen machine

Het belangrijke onderdeel van de geschotene die het vernietigen van Chunjiu Desktop machine is de draaischijf wordt gebruikt om het werkstuk te verwerken. Dit type van materiaal is het meest geschikt om symmetrische delen te verwerken. De draaischijf kan ook bij een bepaalde hoek worden geplaatst en met verscheidene plaatsende oppoetsende hoofden met meerdere balies samenwerken om de verwerking van asymmetrische delen te realiseren.

Chunjiu heeft een verscheidenheid van roterende geschotene het vernietigen machines ontwikkeld om aan de behoeften te voldoen van klanten aan materiële omzet. Naast de traditionele vaste draaischijf geschotene het vernietigen machine, zijn er ook geschotene het vernietigen machines met één of twee bewegende draaischijven. Dit type van materiaal laat nieuwe delen toe om worden geladen terwijl andere delen worden verwerkt, daardoor verminderend verwerkingstijd.

Chunjiu heeft uitgebreide ervaring in dit gebied en klanten van machines van diverse grootte voorzien, van delen die tot 120 ton wegen.

Chunjiu roterende lijst geschotene het vernietigen machine

Chunjiu verstrekt de roterende lijst geschotene het vernietigen machine volledige flexibiliteit voor geschotene het vernietigen verrichtingen. Of u gelaste structurele delen en verwerkte delen, schoonmaakt of schoonmaakt en afgietsels, of geschotene het vernietigen dynamische spanningsdelen, de roterende geschotene het vernietigen machine verwijdert kan u helpen de vereiste productietijd verminderen.

Deze machine is een speciaal schot die en materiaal om smeedstukken, afgietsels en toestellen vernietigen versterken schoon te maken en te versterken. Het kan het sterke geschotene vernietigen op de oppervlakte van staal en afgietsels in de oorspronkelijke staat toepassen om de roestlaag, de lassende slakken en de oxydeschaal op het te verwijderen, zodat het een eenvormige metaalglans kan verkrijgen, om de van de deklaagkwaliteit en moeheid sterkte van het staal te verbeteren. om de strenge eisen te verzekeren van uw bedrijf om werkstukken schoon te maken, keuren wij de volgende belangrijkste technologieën goed en waarborgen maatregelen in de regeling en het ontwerp van deze machine:
mechanisch
Regeling van het geschotene het vernietigen apparaat: wegens de grote verwerkingscapaciteit, wordt het hoog rendement geschotene het vernietigen apparaat geschikt aan de bovenkant of de kant, en het geschotene vernietigen vult elkaar aan om een eenvormig het schoonmaken effect te verkrijgen.
Het volledig ingesloten verzegelende mechanisme is samengesteld uit slijtvaste legeringsplaten en labyrintverbindingen, enz., dat het fenomeen verandert dat het geschotene zand in openlucht uit tijdens het geschotene vernietigen knalt.
Het aanwijsgebied van de geschotene het vernietigen kamer keurt ingevoerde hoogwaardige wachtplaat goed. Dit materiaal heeft grote dichtheid en hoge hardheid. De levensduur is meer dan 3 keer dat van wachtplaat uit gegoten staal. Het is foutloos behandeld en gemakkelijk te vervangen. En maak volledig gebruik van de reactie van het projectiel om het secundaire schoonmaken te vormen.
Het aantal van het openen van schoten kan volgens de grootte van het werkstuk worden bepaald, dat onnodig energieafval kan verminderen en onnodige schade aan het materiaal verminderen.
Het pil het voeden systeem keurt een speciale lucht-gecontroleerde pil het voeden poortklep en een foto-elektrische opsporing van het werkstuk goed om lege schoten te verhinderen. Het is stabieler en betrouwbaar dan traditionele cilinders.
Het hijstoestel keurt een van de anti-omkeringspal en pen mechanismeontwerp goed: die de jakobsladder te verhinderen het materiaal te beschadigen door de plotselinge stroomuitval of de onverwachte sluiting van de omkering van de het hijstoestelriem van de jakobsladder wordt veroorzaakt. Tegelijkertijd, is er een verloren van het omwentelingsopsporing en alarm apparaat bij het passieve wiel.
Het ontwerp van het volledige gordijn van de gordijnstroom van de separator: de veranderlijke hoogte en veranderlijke hoogteseparator past automatisch het stroomgordijn volgens de projectile situatie aan om het effect van het volledige gordijn van de gordijnstroom te bereiken.
Het geschotene vernietigen: Gebruikend turbo de orkaantechnologie van KNNJOO om hoge snelheid geschoten het vernietigen materiaal te produceren, wordt de schuringsweerstand verhoogd met 60%, en de onderhoudskosten worden gedrukt door 50%. De speciale gespleten structuur maximaliseert de bezettingsgraad van het projectiel aan 98%, terwijl het gewone geschotene het vernietigen apparaat slechts 80% is. In het vasteland, is deze technologie het meest geavanceerd. Het geschotene het vernietigen apparaat wordt lineair geschikt, wordt de hoek gesimuleerd door driedimensioneel, en de geschotene dekking is eenvormig.
Korrel recyclingsreiniging: gebruikend de meest geavanceerde het type van overstromingsinductie echte volledige gordijn meertrappige het ziften separator, die de speciale riem van de het hijstoesteltransmissie van de polyesterkern, gebruiken die afstandsbediening projectile controlemechanisme met behulp van, wordt Power Point van het projectile omloopsysteem geplaatst de functie van het Foutenalarm.
De standaardconfiguratie van het systeem van de stofverwijdering is secundaire stofverwijdering: sedimentatiekamer + het stofverwijdering van de filterpatroon. Het tweede stadium kan collector van het de patroonstof van de impuls de achter-blaast filter of het stofverwijdering van de impulszak ook gebruiken, en de stofafscheidingsconcentratie is minder dan 30 mg/m3.

 

Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Sherry

Tel.: 13012418506

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)