Thuis ProductenDraad Rod Shot Blasting Machine

Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine

Certificaat
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
China Qingdao Knnjoo Machine Inc certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine

Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine
Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine

Grote Afbeelding :  Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine

Productdetails:
Plaats van herkomst: QINGDAO, CHINA
Merknaam: KNNJOO
Certificering: CE/ISO9001
Modelnummer: Aangepast
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Naakt, Windend met rekfilm
Levertijd: 45 HET WERKdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 30 reeksen per maand

Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine

beschrijving
Netheid: Sa2.5~3.0 Kleur: Aangepast
Macht: 380/400/440V Garantie: 1 jaar
Hoog licht:

Draad 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine

,

Cantileverschacht Staal Geschotene het Vernietigen Machine

,

Draad 36mm industriële geschotene zandstraler

Het Metaaldelen van draadrod shot blasting machine cleaning specifiek een Ronde Draad Geschotene het Vernietigen Machine

 

Walsdraad geschotene het vernietigen machine

Deze machine is het beste speciale materiaal om gerolde walsdraden schoon te maken. Het gebruikt het geschotene het vernietigen proces die de het oxydeschaal van de walsdraadoppervlakte en de laag te verwijderen van de oppervlakteschaal door staal te rollen wordt gevormd. Nadat de ronde staaf vernietigd wordt geschoten, bereikt zijn volledige oppervlakte derusting rang Sa2.5, en de rang van de oppervlakteruwheid bereikt Ra6.3~12.5μm. De output kan 15 ton per uur bereiken.

Het doel en de kenmerken van de machine
Deze machine is het beste speciale materiaal om gerolde walsdraden schoon te maken. Het gebruikt het geschotene vernietigen die de het oxydeschaal van de walsdraadoppervlakte en de laag te verwijderen van de oppervlakteschaal door staal te rollen wordt gevormd. Nadat de ronde staaf vernietigd wordt geschoten, bereikt zijn volledige oppervlakte derusting rang Sa2.5, en de rang van de oppervlakteruwheid bereikt Ra6.3~12.5μm. Vergeleken met het inleggen behandeling, heeft het de kenmerken van economie, milieubescherming en hoog rendement. De output kan 15-20 ton per uur bereiken.
Het materiaal keurt de unieke „roterende poort dragende plaat + van de dubbele cantileverschacht“ om draadmateriaal goed, realiseert de dubbel-post het werk wijze, en verbetert zeer de productiecapaciteit van het materiaal. De cantileverschacht wordt gemaakt van speciaal legeringsstaal, zodat de draad een samenstellingsactie van „boven en beneden + links en juist schommeling + positief kan uitvoeren en omwenteling“ tijdens het geschotene het vernietigen proces verbieden om een grondig het schoonmaken effect te bereiken. De redelijke regeling van het geschotene het vernietigen apparaat laat dat de binnen en buitenoppervlakten van de gerolde draad toe effectief worden geraakt door de projectile bundel. De gehele machine wordt intelligent gecontroleerd door PLC, en de verrichting is geschikt en betrouwbaar.
Apparatenmodel: Hspy-II
Materiaalnaam: Dubbel-post rond geschotene het vernietigen machine (wapenlengte 4000mm5500mm)

De onderhavige uitvinding heeft op een apparaat om metaaldelen betrekking, specifiek een ronde draad geschotene het vernietigen machine schoon te maken. Volgens de technische die regeling door de onderhavige uitvinding wordt verstrekt, omvat de ronde draad geschotene het vernietigen machine een kader en is geïnstalleerd op de machine de geschotene het vernietigen schoonmakende ruimte op het rek in dat wordt gekenmerkt: een werkstuk roterend mechanisme en een aantal geschotene het vernietigen apparaten worden geschikt in de geschotene het vernietigen schoonmakende ruimte om het werkstuk te dragen en het werkstuk te roteren; de eerste spiraal wordt geschikt in het lagere deel van de geschotene het vernietigen schoonmakende ruimtetransportband, wordt een jakobsladder geplaatst op het afzeteind van de eerste schroeftransportband; een gordijnsorteerder wordt geplaatst bij de afzet van het hogere eind van de jakobsladder; een gordijnsorteerder wordt geplaatst bij de afzet van de gordijnsorteerder om de gekwalificeerde projectielen te regelen wordt vervoerd aan de het vernietigen pijp van de geschotene het vernietigen machine, en het stof wordt vervoerd aan de zuigingspijp van het materiaal van de stofverwijdering. Deze machine is een soort efficiënt speciaal materiaal om de oxydeschaal van de staaldraad te verwijderen, en heeft een korte tijd voor het ontkalken, Hoog rendement, goed het schoonmaken effect, enz., geschikt voor massaproduktie.

 

Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine 0   Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine 1

 

1. Hoofd technische indicatoren
Schijfspecificaties:
A. draaddiameter: Φ4~Φ36mm
B. binnendiameter van schijfcirkel: Φ800-1100mm
C. buitendiameter van schijfcirkel: Φ1200-1400mm
D. schijfhoogte: 2500mm
E. maximumlading: 3000kg (draaddiameter φ4~φ36mm).
l Dragende wijze en productiviteit:
A. het vervoeren van methode: cantilever dragende lading (wanneer het geschotene vernietigen, de binnencantileverschacht volgens het PLC programma kan werken: omwenteling met de wijzers van de klok mee, toen linksdraaiende omwenteling; de omwentelingstijd is regelbaar. De openluchtcantileverschacht wordt gecontroleerd door handknopen, en de exploitant gebruikt elektroconsoleaanpassing)
B. productiviteit: 6-13 min/staaf
C. efficiënte lengte: 4000mm-5500
D. omwentelingssnelheid: 10-20r/min (de snelheidsregelgeving van de frequentieomzetting)

3. De vereisten van de oppervlaktekwaliteit na behandeling:
A. Geen ijzeroxideschaal blijft op de oppervlakte van het staal na het geschotene vernietigen
B. oppervlaktenetheid: Sa2.5 niveau
C. oppervlakteruwheid: Ra6.3~12.5
4. Milieu-eisen:
A. openluchtemissieconcentratie: ≤20-60.0 mg/m3

Het doel van de machine
Deze machine gebruikt vier die stralen van projectielen door geschotene machinaal door buitenlandse geavanceerde technologie te vernietigen worden geworpen de snel bewegende draadoppervlakte te raken om de roestlaag en de oxydeschaal op het te verwijderen om een schone metaaloppervlakte te verkrijgen. Het wordt gebruikt in de verwerkende industrie van het metaalproduct. De machinevoordelen zijn als volgt:
1. Verwijder de roest en oxydelaag op de draadoppervlakte.
2. De oppervlaktelaag van het walsdraad na het geschotene vernietigen toont eenvormige ruwheid, die voordelig is om de adhesie van aluminium en koperpakketten te verhogen, en de bekleding is eenvormig en valt nooit weg.
3. Elimineer de interne die spanning tijdens het draadtrekkenproces wordt geproduceerd van de bar.
4. Verhoog de treksterkte en spanningscorrosie het barsten weerstand van de draadoppervlakte om een permanente levensduur te verkrijgen. Deze machine is het beste geschikte model voor de behandeling van het oxydeschaal van de draadoppervlakte in de verwerkende industrie.
Eigenschappen van de machine
1. Het materiaal heeft hoog rendement, en de schoongemaakte draadoppervlakte is schoon en metaal.
2. De geschotene het vernietigen machine keurt speciale gevormde bladen goed om zich op het schot, met hoogte te concentreren - dichtheid van schoten, die productiviteit verbetert.
3. Het uit elkaar plaatsen tussen de draden door de gids kan de schommeling van de schoongemaakte draden controleren om het doel te bereiken om schoon te maken.
4. Een aantal binnenlandse en buitenlandse geavanceerde technologieën worden gebruikt om de technische inhoud van functionele componenten te verbeteren, zodat de machine een laag mislukkingstarief en een hoog starttarief heeft. Het het verzegelen effect is goed, en het bereikt de milieudiereinigingsindex door milieubescherming wordt vereist.
het werk principe
De voordiemacht (door de gebruiker wordt verstrekt) worden op de draad om schoongemaakte passen te zijn door de geschotene het vernietigen kamer door het drukwiel, en de hoge snelheidsschoten door hogere twee en lager geschotene die het vernietigen machines geschoten binnen de geschotene het vernietigen kamer worden geschikt, en twee linker en juiste geschotene die het vernietigen machines aan beide kanten worden geschikt. Sla de oppervlakte van de voorbijgaande draad om de oxydeschaal en de roestlaag op zijn randoppervlakte te verwijderen. Na het schoonmaken, worden de korrels verzonden naar het lagere deel van de lift door de schroeftransportband, en de korrels worden verzonden in de separator door de lift, en de gekwalificeerde korrels worden gevoed in de vultrechter door de luchtstroom voor recycling. Het niet-gesorteerde mengsel van korrels is teruggekeerd naar het schot vernietigend de kamer blijft doorgeven. Nadat de fijne roest en het stof door de sedimentatiecilinder en de stofcollector worden gezuiverd, worden de grote deeltjes gevangen en verzameld, en het zuivere gas wordt gelost in de atmosfeer.

de wqpy de schachtschijf van de type dubbele cantilever rond geschotene het vernietigen machine is het materiaal om schijf om draad schoon te maken. Voorafgaand aan dit, het binnenlandse gebruikte schoonmaken van ronde walsdraden meestal het inleggen, verontreiniging -, vergelijkbaar geweest met het inleggen, is de reinigingsmethode van ronde geschotene het vernietigen machine niet alleen pollution-free, maar ook kan de interne kwaliteit van het werkstuk beduidend verbeteren en interne spanning elimineren. Verbeter - geslacht. Met de ononderbroken verhoging van de voorlichting van mensen, is de marktvraag naar het economische rond geschotene vernietigende machinebedrijf zeer gestegen, en het is de goede asistant productie van de gebruiker geworden

De dubbele schijf van de cantileverschacht om draad geschotene het vernietigen machine is het product van ons bedrijf. Het materiaal is hoofdzakelijk samengesteld uit direct-verbonden geschoten het vernietigen apparaat, geschotene het vernietigen kamer, schroeftransportband, jakobsladder, slakkenseparator, werkstuk roterende poort, convex-Concave cantilever zonderlinge schacht, opheffend voetpedaal, het systeem van de luchtcontrole, het systeem van de stofverwijdering, enz. het materiaal keurt een unieke „roterende poort dragende plaat + van de dubbele cantileverschacht“ om draad goed, realiserend een dubbel-post het werk wijze, zeer verbeterend de productie van de materiaalcapaciteit. De convex-concave cantileverschacht wordt gemaakt van speciaal legeringsstaal. Tijdens het geschotene vernietigen, roteert de cantileverschacht om de draad positief en negatief te maken een samenstellingsbeweging van „boven en beneden + links en juist schommeling + positief uitvoeren en omwenteling“, plus de redelijke regeling van het geschotene het vernietigen apparaat, geschotene het vernietigen van Macao verbieden rol machine, zodat de binnen en buitenoppervlakten van de roldraad effectief door de projectile straal kunnen worden geraakt, om een grondig het schoonmaken effect te bereiken. De gehele machine wordt gecontroleerd door plc, mens-machine interface controlerende, geschikte en betrouwbare verrichting.

Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine 2

 

Diameter 36mm Staal Geschotene het Vernietigen Machine 3

 

Voordeel
1.Wide toepassing, gemakkelijk te installeren en te gebruiken.
2.Customized.Meet uw behoeften.
3.Good stabiliteit. Laag mislukkingstarief (technische rijpheid, technische precipitatie, vaardigheidsarbeiders)
4.Exquisite verschijning (rijpe ambacht)
5.Large fabrieken. Snelle levering.
6.Strict kwaliteitscontroleafdeling.
7.Factory het directe verkopen met concurrerende prijs.
8.Over de productieervaring van 10 jaar.
9.Professional ontwerpteam om u te dienen.
10.Main de elektrocontrole sysytem keurt internationaal merk goed.
11.CE het certificaat verzekert u onze kwaliteit.

Wat weet u over de kwesties die vergen aandacht alvorens de ronde geschotene het vernietigen machine te gebruiken? De volgende KNNJOO-machine zal u het volgende tonen:

(1) alvorens het experiment loopt, moet u met de relevante bepalingen in het handboek van het gebruik van de schijf geschotene het vernietigen machine vertrouwd zijn, de functies van de schijf geschotene het vernietigen machine, en een uitvoerig inzicht in de structuur en de prestaties van het materiaal.

(2) alvorens de machine te beginnen, controleer of de bevestigingsmiddelen los zijn en of de smering van de machine aan de vereisten voldoet.

(3) de schijf rond geschotene het vernietigen machine wordt vereist om correct worden geassembleerd. Alvorens de machine te beginnen, zou een enig-actieexperiment voor elke component en motor moeten worden uitgevoerd. Elke motor zou in de correcte richting moeten worden geroteerd, en de kruippakje en hijstoestelriemen zouden matig strak moeten zijn en geen afwijking.

(4) controleer of de zonder commissie stroom van elke motor, de dragende temperatuurstijging, het reductiemiddel, en het geschotene het vernietigen apparaat normaal werken. Als de problemen worden gevonden, zou de oorzaak moeten zijn te weten gekomen en worden aangepast.

(5) nadat er geen probleem in het enig-actieexperiment is, kunt u de stofcollector, het hijstoestel, de trommelomwenteling, schijf de rond geschotene het vernietigen schoonmakende machine, en de geschotene het vernietigen machine vooruit beginnen om experiment niets uit te voeren. De het niets uitvoeren tijd is één uur.

 

Contactgegevens
Qingdao Knnjoo Machine Inc

Contactpersoon: Sherry

Tel.: 13012418506

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)